procedūras

Tā ir skropstu pieaudzēšana 1:1 tehnikā, kur tiek pieaudzēta viena mākslīgā skropsta pie vienas dabīgās skropstas. Pareizi pieaudzētu un pareizi koptu pieaudzēto skropstu noturība ir vidēji no 3-5 nedēļām. Ar klasisko skropstu pieaudzēšanu Tu ari iegūt gan dabīgu, gan skropstu tušas efektu. Klasiskai skropstu pieaudzēšanai izmanto dažāda biezuma un garuma skropstas. Mēs piedāvājam no 7mm līdz 14mm garas skropstas, no 0.10 līdz 0.25 biezums, izliekumi ir C, CC un D. Procedūras ilgums no 1.5 – 2 stundas.

 

Zināmas arī kā 3D skropstas, vai Russian Volume Lashes. Šī tehnika nāk no Krievijas, kur pie vienas dabīgās skropstas tiek pielīmēts super smalku skropstiņu vēdeklīts, jeb pušķīts, kas tiek darināts ar meistara rokām. Jau iepriekš izveidotus pušķīšus mūsu meiatsri neizmanto, nodrošinot akurātu, ilgnoturīgu rezultātu. Ar šo metodi var panākt gan dabīga, gan ļoti pamanāma izskata skropstas. Visbiežāk meistari izmanto no 0,05 līdz 0.07 biezas skropstas. Garumi ir no 4mm līdz pat 14mm, izliekumi ir C, CC, D un M. Procedūras ilgums ir no 1.5 – 2.5 stundas. Pareizi pieaudzētu un pareizi koptu apjoma skropstu noturība ir 3 līdz 5 nedēļas.

Procedūras laikā tiek atliektas un sarindotas viena pēc otras dabīgās skropstas. Procedūra piemērota dabīga skaistuma piekritējām, vai klientēm, kuras nevar valkat (dažādu iemslu pēc) pieaudzētās skropstas. Procedūras laikā var iegūt mazu, vidēju vai izteiktu izliekumu. Procedūra piemērota gan īsu, gan garu skropstu īpašniecēm. Procedūra ilgst līdz vienai stundai. Liftinga / Laminēšanas efekts saglabāsies no 6 līdz 10 nedēļām. Uzreiz pēc Liftinga / Laminēšanas var veikt skropstu ķīmisko krāsošanu, kas neietekmē Liftinga / Laminēšanas rezultātu, sniedzot vēl garāku skropstu efektu.

Procedūras laikā tiek nokrāsotas gan augšējās, gan apakšējās dabīgās skropstas. Krāsot skropstas var pirms skropstu pieaudzēšanas procedūras un pēc skropstu liftinga / laminēšanas procedūras. Noturība ir līdz sešām nedēļām. Procedūras ilgums 5 līdz 10 minūtes.

Procedūras laikā tiek veikta pati precīzākā uzacu formas mērīšanas tehnika – Brow Mapping. Šādā veidā tiek iezīmēta ideālas uzacs forma, atbilstoša sejas formai un dabīgo matiņu augšanai. Procedūras laikā atbrīvojamies no liekajiem matiņiem ar satīna diega, pincetes un / vai vaska palīdzību. Procedūras ilgums līdz 15 minūtēm.

Procedūras laikā tiek veikta pati precīzākā uzacu formas mērīšanas tehnika – Brow Mapping. Ar krāsu tiek nokrāsoti uzacu matiņi un ietonēta āda. Pieejamās krāsas ir Blonde, Black, Blue Black, Dark Brown, Light Brown, Honey Brown, Blue, Graphite, Violet, Red, Green. Procedūras ilgums līdz 30 minūtēm. Krāsas noturība uz matiņiem līdz 6 nedēļām.

Viens no šī brīža pieprasītākajiem uzacu korekcijas veidiem. Henna ir dabīgs uzacu krāsošanas veids, kura ietonē ādu līdz pat 2 nedēļām un matiņus līdz pat 6 nedēļām. Procedūras laikā tiek veikta pati precīzākā uzacu formas mērīšanas tehnika – Brow Mapping. Procedūras ilgums līdz 1 stundai.

 

Mikrobleidings viennozīmīgi ir pats, pats populārākais un piekrasītākais uzacu pilnveidošanas pakalpojums mūsu studijā. Procedūras laika ādā (Epidermā) tiek ievadīts pigments, kura noturība ir no 18 līdz 22 mēnešiem. Mikrobleidingu var veikt gan matiņtehnikā, gan ar ēnošanas tehniku, gan apvienojot abas tehnikas, radot perfektu, simetrisku, apjomīgu, tajā pašā laikā dabīgu uzacu koptēlu. Mikrobleidinga tehnika ir jau gadsimtiem sena, tā nāk no Āzijas valstīm, kur ar noasināta bambusa un tintes palīdzību tika veiktas dažādas skaistumkopšanas procedūras. Mikrobleidings ir kļuvis populārs Eiropā salīdzinoši nesen – vien pēdējos 4 gadus. Latvijā Mikrobleidings paliek ar vien populārāks un nu jau gadu šī procedūras ir ļoti iecienīta ‘’dabīgu un ilgnoturīgu’’uzacu piekritējām. Mikrobleidings ir PMU paveids, kurš pamet cilvēka ķermeni pilnībā. Kā jau visas PMU procedūras, visbiežāk to veic divos etapos – pirmajā reizē izveidojot pamatu jaunajām uzacīm, un otrajā reizē tās pilnveido. Tā saucamā korekcija ir jāveic 4 līdz 6 nedēļas pēc pirmās procedūras, kad āda ir pilnībā sadzijusi.

 

Uz Augšu
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need